Tähtäimessä: 160-neliöinen valubetoniharkkotalo jyrkkään rinteeseen. Pääsisäänkäynti ylärinteestä, huoneita kuusi.

tiistai 12. lokakuuta 2010

Jotain positiivista.

Hei!

Olen ollut pitkään niin ahdistunut, ettei ole tehnyt mieli edes käydä raksalla, saati kirjoittaa tai puhua siitä. Niinkuin tiedätte, kaikki ei ole mennyt ihan putkeen. En jaksa enää vuodattaa, vaan listaan vaihteeksi positiivisia juttuja, joita on viime aikoina tapahtunut:

- putkimies tuli tänään töihin!

- saimme vihdoinkin oikeanlaisen levikkeen varaston oveen, ja nyt olen maalannut sekä oven
että levikkeen.

- kodinhoitohuone etenee: Peräseinä on tasoitettu jo kolmeen kertaan, kankemies on siinä hommassa taitava! Vielä yksi tasoitekerros ja pohjamaali, niin pääsen maalaamaan siihen ihanat appelsiininsävyt. Tänään lämpöpumpun alusta saa pinnalleen kosteuseristeen, seuraavaksi laatat ja torstaina tuleekin jo itse pumppu.

- Saimme vihdoin tehtyä kaupat keittiökoneista. Alusta asti oli melko selvää, että merkki on Siemens, mutta malleja mietittiin hartaasti. Nyt on sitten tulossa hurjan hieno vaalea induktiotaso, melko tavallinen erillisuuni ja isot jääkaappi & pakastin. Kaikki rosteripintaisia, kuten jo väliaikaiskotiin ostettu tiskikonekin. Herkuttelen jo nyt ajatuksella, että kohta meillä on oikeasti toimivat kodinkoneet. Nykyiset kun toimivat jos jaksavat.

- Yläkerran väliseinät kohoavat nyt asiallisesti, kiitos Pasin.

- Taisimme löytää ammattimaisen seinientasoittajan, joten kenties näemmekin toisiamme syksyn pimeinä iltoina rakkaan mieheni kanssa. Siis muuallakin kuin laastin seassa.

- Ensi viikolla lähdemme lomalle koko perhe, appivanhemmat tulevat talonmiehiksi.

Tästä kaikesta voi päätellä, että meillä menee yllättävän hyvin, eikö niin?

1 kommentti:

  1. Hienoa lukea, että asiat ovat lähteneet rullaamaan. Kyllä se siitä. Työniloa ja lepolomaa.

    VastaaPoista