Tähtäimessä: 160-neliöinen valubetoniharkkotalo jyrkkään rinteeseen. Pääsisäänkäynti ylärinteestä, huoneita kuusi.

tiistai 21. syyskuuta 2010

Ammattilaisia(ko)


Random otos niiden ammattilaisten tekemästä seinästä. Huomioitavaa, ettei alimmissa varveissa ole kivien päissä laastia, eikä bitumikaista ole liimattu lattiaan. Laastia on myös kulunut kohtuuttomasti, onteloissa on laastia paljon. Niin ja monta muuta pikkujuttua, jotka jätän kertomatta.

Isäni tekemää seinää.


Random otos isäni aiemmin tekemästä seinästä. Vaikka valo on tässäkin kuvassa huono, on ero ihan selvä. Olisivat ammattilaiset ottaneet mallia. Vieressä kun oli malliseinä.

5 kommenttia:

  1. Voi jee.
    Vahvistaa vain omia tuntemuksiani siitä, että tämä alkuvaiheen konkurssi koituukin meidän onneksemme, kun "joudumme" itse tekemään paljon enemmän mitä oli tarkoitus. Meillä ei mies kykenisi katsomaan tuollaista työnjälkeä...

    VastaaPoista
  2. en kyennyt minäkään. Aamulla seitsemän jälkeen ilmoitin urakoitsijalle että avaimet on piilossa, turha tulla enää. Lupas soittaa puolen tunnin päästä takaisin ja tulla parin tunnin päästä käymään, mutta ei soittanut ennenkuin annoin Zekatalle tietoa (joskus puoli neljän jälkeen iltapäivällä). Pahoitteli sitten ettei tullut ja lupas tulla huomenna aamulla. Katsotaan nyt lähinnä urakasta jääneet hommat, saavat tehdä ne valmiiksi. Sit jos ei samat ukot tule takaisin jotka mulla on melkein koko projektin ollut, niin vaihdan toiseen firmaan. Noita ukkoja en enää katsele.

    Niitä pikkuvikoja oli esim. tupakantumppien heittely sinne harkkoväleihin. Eihän se toki tupakoitsijoita haittaa, mutta me astmaatikkoperheenä saatetaan olla ongelmissa jos seinästä hohkaa tupakka läpi. Raudoituksen olivat hoitaneet "nipulla" (n.10 kpl) surrauslankoja. Kyllähän siitä vois päätellä että on melkein kuin 8mm harjateräs, mutta ei se nyt ammattimaista ole toivottavasti missään työmaalla. Että semmoista.

    VastaaPoista
  3. Oho, varsinaista "laatua". Kai sitten on taas korkeasuhdanne rakentamisessa, kun ei tekijää saa rahallakaan ja ne, jotka töihin tulevat, kehtaavat tuollaista tehdä.

    Teillä on ollut näitä ikäviä yllätyksiä.

    VastaaPoista
  4. Kuinkas nyt hurisee rakennustyömaalla?

    VastaaPoista
  5. kirjoitanpa vaikka ihan uuden aiheen...

    VastaaPoista