Tähtäimessä: 160-neliöinen valubetoniharkkotalo jyrkkään rinteeseen. Pääsisäänkäynti ylärinteestä, huoneita kuusi.

perjantai 9. heinäkuuta 2010

Kattotuoleja ja päätykolmioita


Pilareiden kanssa meinasi tulla ongelmaa. Yksi taho oli verottomana myynyt, mutta en halunnut ostaa. Siis verottomana en halunnut ostaa. Sain kuitenkin toisaalta, eikä honta ollut kuin n.3% kalliimpi. Niitä odotellessa tässä valmistellaan kattotuolivalmiutta sen mitä ilman noita pystyy.

6 kommenttia:

  1. Paljonko teidän talon budjetti on? Kivitalon keskimääräinen neliöhintahan on jotain 2300 eur. Tontti sitten vielä päälle.

    VastaaPoista
  2. Budjetti on toivottavasti riittävä. En tässä vaiheessa ainakaan sitä kerro, enkä lupaa mitään myöhemminkään. Olen suomalaisjuntti, joka ei raha-asioistaan huutele, en kerro ees mitä maksan maitolitrasta!

    VastaaPoista
  3. Miksi ei yläpohja ole kivirakenteinen???

    TV. Amaattimies

    VastaaPoista
  4. Niin, miksi ei ole ja miksi olisi? Jos olisimme halunneet viistoja kattoja tai muuta "hienoa", olisimme varmaankin pohtineet kivistä yläpohjaa. Emme kuitenkaan halunneet. Lisäksi se olisi käsittääkseni tuonut sen verran muutoksia rakenteisiin, ettei alakerran ikkunoista olisi voinut tehdä noin suuria kuin nyt ovat.

    "Amaattimies" tosin kommentoi samoin kuin Jämerämyyjä aikoinaan kun sieltä tarjousta hain. Jämeröille tiedoksi, että mielestäni kipsilevy on ihan yhtä kiveä kuin siporexikin, joten kyllä se yläpohjakin kivestä tulee!

    VastaaPoista
  5. Tuleeko teille alaslasketut sisäkatot?? Laitatko ilmanvaihtokanavat höyrynsulun sisäpuolelle ei tarvitse eristää??

    Amaattimies

    VastaaPoista
  6. alakertaan tulee alaslaskua sinne missä se "pakollista" on. Yläkertaan ei tule. Eli putket on höyrynsulun yläpuolella. Eristeet täytyy kuitenkin olla, tarkoitus kun on ajaa maakylmää sisääntuloilmaan.

    VastaaPoista