Tähtäimessä: 160-neliöinen valubetoniharkkotalo jyrkkään rinteeseen. Pääsisäänkäynti ylärinteestä, huoneita kuusi.

torstai 29. huhtikuuta 2010

Maanrakennus on onnistunut!

Kokonaisuutena tässä vaiheessa täytyy sanoa että maanrakennus meni hienosti. Hienommin kuin olisin osannut odottaakaan. JV-Kaivuu toimi esimerkillisesti ja voisin jopa sanoa, että hämmästytti palvelullaan minua IT-maailmaan tottunutta. Minun maailmassani kaivurimies on kaivurimies, jolla erikseen sovittaessa on kaivuri mukana. Mutta ei se nyt tosiaankaan soittele louhijalle, salaojittajille, vesi- ja sähkölaitokselle jne.

Tiedän olevan myös tapauksia joissa noissa kohdissa kaivurimies ryhtyisi istuskelemaan ja odottelemaan että mitähän seuraavaksi tapahtuu. Linnunlaulua valitettavasti eivät kuitenkaan ryhdy kuuntelemaan, vaan kone käy kokoajan tuntilaskutuksen varmistamiseksi. Siksi voinkin onnellisena ja kiitollisena suositella JV-Kaivuun palvelua kaikille.

Tällä viikolla täytyisi lyödä lukkoon runkourakointi. Jos nyt saan tarpeeksi vastauksia tyydyttämään kaikkein-paras-mahdollinen-joka-olemassa-on-halvimmalla-mutta-paras!-mieltäni. Minulle tulee tuottamaan vielä suuria hankaluuksia jos/kun joudun nopeasti päättämään jonkun asian hankinnasta vähästä tarjonnasta. Aina jää kalvamaan ajatus, että jossain olisi ollut vieläkin parempi, tai ainakin 0,5% halvempi samantasoinen. Onneksi projektin ohjaukseeni kuuluu kilpailutus. Voin miellyttää itseäni hekumoimalla ajatuksella, että Zekata tietää tarjonnan, tuntee tekijät ja osaa sanoa oikean hintatason jo ennen tarjouksen lähettämistä. Minua ei siis ainakaan päästä linssiin viilaamaan, vaikka mahdollisesti jonkun kiven alle jääkin juuri eläköitynyt tekijä, joka vielä yhden keikan tekisi, ihan vaan tehdäkseen parhaan työnsä ikinä, halvalla. Vaikka vain miellyttääkseen itseään ja kanssaihmistään ajatuksella, että työura loppui huipulla - jälki oli primaa, kustannukset edulliset ja asiakas muistaa sen lopun ikänsä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti