Tähtäimessä: 160-neliöinen valubetoniharkkotalo jyrkkään rinteeseen. Pääsisäänkäynti ylärinteestä, huoneita kuusi.

torstai 22. huhtikuuta 2010

Sisustussuunnittelua à la Stone Breakers

Eilen laitettiin ekat matot.

Hiukan pölyisiä kyllä olivat, vaikka moneen kertaan niitä yritettiin tampata. Oli sen verran painavaa mattoa, että tamppaukseen kului pienen miehen verran (=n. 75kg) dynamiittia. Mattoja soviteltiin hyvin tarkasti joka puolelle tonttia kokonaiskuvan saamiseksi (tai sen poistamiseksi). Mikään ei kuitenkaan miellyttänyt silmää, ehkä siksi ettei oikein muuta ole vielä valmiina, joten lopulta sitten päädyttiin poistamaan matot kokonaan.

Voisi sanoa että onneksi kuitenkin laitettiin, koska muuten ois voinut käydä hassusti. Tamppauksessa 171 kuutiota kalliota kolhiintui ja kukkulamme levittäytyi paremmin maastoon sopeutuvaksi ja siirreltäväksi kasaksi.  

Tänään kuokka jatkaa kasan siirtelyä ja koitetaan kama saada mahtumaan jonnekin tontin kulmalle. Kunhan saadaan seinää pystyyn, niin sitten sitä läjää taas tarvitaan. Pengerrykset on tarkoitus tehdä Omalla Kivellä ja ylimääräisen kanssa täytyy sit pohtia minne sitä pistäis. Hiukan ehkä tonttia täytyis tasata, mutta ongelmana on että tahtomamme pikkupuut ovat hiukan vaara-alueella ja niitä emme haluaisi hävittää.

Nyt olisi käyttöä pienille kivimurskaajille. Tarjoan vasaran jokaista kivimurskatynnyriä kohden. Raaka-aineina käytetään sitä suurinta kiviyksikköä, niille kun en itse niin paljoa käyttöä keksi. Saa nakutella vaikka kivituhkaksi asti. Vapaaehtoisia? Vai määräänkö?

2 kommenttia:

  1. Onko täällä Pohojanmaalla ymmärretty oikein, että ihan 17 kuorma-auton lavallista tuli kivenlohkareita? On siinä murikoita kerrakseen!

    VastaaPoista
  2. Onhan noita murikoita. Nyt meni naapuritontti myös kaupaksi, täytyy kaupitella ylimääräiset kivet sinne täyttömaaksi.

    VastaaPoista