Tähtäimessä: 160-neliöinen valubetoniharkkotalo jyrkkään rinteeseen. Pääsisäänkäynti ylärinteestä, huoneita kuusi.

maanantai 14. kesäkuuta 2010

Portaat paikallaan


Portaat nostettiin paikalleen aamupäivästä. Siinäpä ne odottaa myöhemmin tänään tulevaa valua. Tarkkoja poikia olivat asennuksessa. Alapää kun oli vatupassissa, niin yläpäässä ois pitänyt 2mm kääntää. Sit huomattiin, että mittatarkkuus asennuksessa oli parempi kuin mitä portaiden teossa on ollut.

2 kommenttia:

  1. olisin kysynyt otitteko zekatalta projektin johtopalvelua ja miten muuten on nyt toiminta heidän kanssaan mennyt. itselläni projekti alkamassa maaurakoinilla ensiviikolla. Olen myös ottanut palveluita zekatalta, mutta hieman mietityttää kuinka tämä alkaa rullaamaan.

    VastaaPoista
  2. Meillä on Zekatan projektinohjaus. Ihan se projektinjohto-nimellä kulkeva sisältää sen että yks ukko periaatteessa kokoajan hoitaa kaikkea tontilla eteen tulevaa. Tätä ensin kans kysyin, mutta sanoivat että en ehkä oikeasti halua koska tulisi maksamaan luokkaa 60000 euroa.

    Nyt olen melko tyytyväinen Zekataan. Tyytyväinen olen kaikkeen muuhun paitsi tuohon projektinohjaukseen. Sieltä saa kyllä vastauksia kysyttäessä, mutta ei siis toimi ihan niinkuin oletin. Oletin alunperin että sieltä kerrottais proaktiivisesti että "nyt kannattais tilata ikkunat" tms. Tämmöistä ei vielä ole tullut vastaan. Eli hiukan liikaa joutuu itse olemaan asialla. Tavoittelin hiukan vähemmän omaa aikaa vaativaa rakentamista. Onneksi on hyvät urakoitsijat. Heiltä olen saanut paljon enemmän projektin ohjausta kuin Zekatalta.

    VastaaPoista