Tähtäimessä: 160-neliöinen valubetoniharkkotalo jyrkkään rinteeseen. Pääsisäänkäynti ylärinteestä, huoneita kuusi.

maanantai 3. toukokuuta 2010

Aamujumppaa siimakäsille


Kävin aamulla hakemassa anturamuotteja 100m. Painoa läjällä lienee noin 400 kiloa, mutta paino ei nyt ollutkaan se ongelma. Pituus ja hankalahko muoto aiheuttivat sen, että kynäniskaisempana äijänä olisin joutunut kyselemään apuvoimia. Lammi perustuksen ukot vantaalla ystävällisesti lainasivat kärryn ja pinosivat muotit kyytiin. Minä sit ajoin tontille jossa päivätöideni ohessa nostelin välillä muotteja monttuun.

Haasteellisia kappaleita haasteelliseen paikkaan. 5m pituiset ja n. 20 kiloiset muotit otti tuulta sen verran ittensä, että loppukuorman kanssa oli jo vääntämistä.

2 kommenttia:

  1. Kommentiti ei oikeen kulje, mutta ei ne nyt niin viisaita olisikkaan. Täällä meillä Pohojanmaalla olis vaan yks vaari jonka tekis mieli tulla käymäs tontilla. Ehtii varmaan myöhemminkin.
    Mukavalta ja tasaaselta pohja jo näyttää.
    Työn iloa!

    VastaaPoista
  2. Eipä täällä nyt oikein vielä ole mitään semmoista katsomisen arvoista, mutta toki tulla saa! Itse matkailemme pohojammaalle ehkä helakeskiviikkona tai helatorstaina. Ensin oli ajatuksena olla appilas ja sitten ehkä helaperjantaina tai helalauantaina siirrymme sinne, jos kotona olette.

    VastaaPoista